. .

onsdag 16 mars 2011

Ojoj, börjar sacka lite nu, får bli både Måndag och Tisdag i ett inlägg :)

Måndag:
red i hoppspecialen för Monica. På Dekker såklart. Jag, Idha och Johanna bestämde oss för att vara riktigt ponnyaktiga och matcha i glada färger :) Jag var rosa, Idha ljusblå och Johanna ljusgrön. självaste övningen var en 5,5a.. fan, alltid haft problemo med just 5ochenhalvor.. ytterst skeptisk ryttare alltså = no good..

Beslöt mig hur som helt efter ett par språng att vi sket i hoppandet och red dressyr på andra sidan istället, dock kom folk rusande i full fart hela tiden och var överallt. -.-' så blev mest skritt.. aja, söta var vi iaf

Tisdag:
Dressyrlektion för Andreas. Dekker gick jättefint mot slutet. Gick fint men lite segt i början, sen blev han lite stressad i mitten av passet, han taggade ned efter en liten stund och vi avslutade riktigt bra
Vet att det här kommer låta konstigt, men Dekker kändes som en helt annan häst, fast ändå samma. Han hängde inte i handen m.m. . Helt underbar känsla, ni som känner mig vet hur jag kämpar för att få den känslan i ett par minuter ( eller varv!) Och nu på senaste tid kommer den oftare och i längre perioder, vilket verkligen gör det värt allt slit och alla dagar det bara kännts hopplöst.

Vi tränade hur som haver på sidförande hjälper, sidvärtsrörelser längs fyrkantspåret och sedan från medellinjen och ut till väggen. Det var, som alltid, lite trångt på Andreas lektion, men vi samsas bra och för det mesta så är man inte i vägen.

Har även satt in pengar på tdb, så licensen blir betald. sen är ju första tävlingen 10 April. kanske ska börja kika igenom programmet snart :)

ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar